[Print]
 
The Pearl: 1210 NW Johnson St. Portland OR 97209 503-222-1210
<< Previous Week Week of January 26, 2015 Next Week >>
 MON Jan-26TUE Jan-27WED Jan-28THU Jan-29FRI Jan-30SAT Jan-31SUN Feb-1
5:30am GRIT™ Cardio
 ­ 30 Mins
  Steph
BODYPUMP™
 ­ 60 Mins
  Toni
GRIT™ Plyo
 ­ 30 Mins
  Samantha
BODYPUMP™
 ­ 60 Mins
  Maria
     
5:45am     RPM™
 ­ 60 Mins
  Toni
       
6:00am Cycle
 ­ 60 Mins
  Sarah S.
  CXWORX™
 ­ 30 Mins
  Samantha
  Cycle
 ­ 60 Mins
  Jim
   
7:00am   RPM™
 ­ 60 Mins
  Allison
Yoga
 ­ 60 Mins
  Ati
  Cycle
 ­ 60 Mins
  Leah
Yoga
 ­ 60 Mins
  Ati
Pilates
 ­ 60 Mins
  Monika
   
8:00am           BODYPUMP™
 ­ 60 Mins
  Maureen
RPM™
 ­ 60 Mins
  Toni
Cycle
 ­ 60 Mins
  Lisa
8:30am             GRIT™ Strength
 ­ 30 Mins
  Alexander
8:45am Total Body Conditioning
 ­ 60 Mins
  Kim
BODYPUMP™
 ­ 60 Mins
  Allison
BODYATTACK™
 ­ 60 Mins
  Angie
BODYPUMP™
 ­ 60 Mins
  Steph
Athletic Training
 ­ 60 Mins
  Hilary Anjelica
   
9:00am           CXWORX™
 ­ 30 Mins
  Maureen
Step
 ­ 60 Mins
  Megan
9:30am           BODYCOMBAT™
 ­ 60 Mins
  Maureen
 
9:45am Yoga
 ­ 60 Mins
  Kim
Zumba®
 ­ 60 Mins
  Mari
Insanity
 ­ 60 Mins
  Lizzie
Zumba®
 ­ 60 Mins
  Glenda
GRIT™ Strength
 ­ 30 Mins
  Edwin
   
10:00am RPM™
 ­ 60 Mins
  Temple
    Cycle
 ­ 60 Mins
  Gabrielle
RPM™
 ­ 60 Mins
  Alexander
Cycle
 ­ 60 Mins
  Sarah S.
Zumba®
 ­ 60 Mins
  Natasha
10:15am         HIIT24
 ­ 24 Mins
  Edwin
   
11:00am   Senior Fitness
 ­ 60 Mins
  Patricia H
Pilates
 ­ 60 Mins
  Patricia H
Senior Fitness
 ­ 60 Mins
  Patricia H
    Yoga
 ­ 60 Mins
  Chris
11:30am           Yoga
 ­ 60 Mins
  Karen
 
12:00pm Yoga
 ­ 60 Mins
  Tina
BODYATTACK™
 ­ 30 Mins
  Allie
Yoga
 ­ 60 Mins
  Chris
BODYPUMP™
 ­ 30 Mins
  Angie
Yoga
 ­ 60 Mins
  Lara
   
12:30pm   CXWORX™
 ­ 30 Mins
  Allie
  CXWORX™
 ­ 30 Mins
  Angie
     
4:00pm       Yoga
 ­ 60 Mins
  Bodhiron
     
4:30pm   Yoga
 ­ 60 Mins
  Chris
        Pilates
 ­ 60 Mins
  Monika
5:00pm GRIT™ Cardio
 ­ 30 Mins
  Samantha
  GRIT™ Strength
 ­ 30 Mins
  Edwin
       
5:30pm BODYPUMP™
 ­ 60 Mins
  Samantha
Cycle
 ­ 60 Mins
  Rodolfo
Turbo Kick®
 ­ 45 Mins
  Alyssa
BODYATTACK™
 ­ 60 Mins
  Edwin
BODYPUMP™
 ­ 45 Mins
  Alyssa
Turbo Kick®
 ­ 60 Mins
  Alyssa
  Yoga
 ­ 60 Mins
  Monika
6:00pm   RPM™
 ­ 60 Mins
  Edwin
RPM™
 ­ 60 Mins
  Angel
Cycle
 ­ 60 Mins
  Joey
     
6:15pm   GRIT™ Strength
 ­ 30 Mins
  Angel
  CXWORX™
 ­ 30 Mins
  Angel
     
6:30pm BODYATTACK™
 ­ 30 Mins
  Samantha
  BODYPUMP™
 ­ 60 Mins
  Tyler
       
6:45pm   Hip Hop
 ­ 60 Mins
  Triche
  Turbo Kick®
 ­ 60 Mins
  Ophelia
     
7:00pm CXWORX™
 ­ 30 Mins
  Samantha
           
7:30pm Yoga
 ­ 60 Mins
  Heather
           
All classes, times, and instructors subject to change and/or cancellation. Guest pass members may attend classes between the hours of 8 AM and 9 PM only. This class schedule can be found at www.24hourfitness.com.