[Print]
 
Long Beach Super Sport: 3030 N Bellflower Blvd Long Beach CA 90808 562-420-1444
<< Previous Week Week of April 25, 2016 Next Week >>
 MON Apr-25TUE Apr-26WED Apr-27THU Apr-28FRI Apr-29SAT Apr-30SUN May-1
5:30am Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Mike O.
  Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  MK
  Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Mike O.
   
6:00am   BODYPUMP™
 ­ 60 Mins
  Eleanor
  Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Keith
     
7:00am   Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Eleanor
         
8:00am Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Jennifer G
GRIT™ Strength
 ­ 30 Mins
  Eleanor
BODYPUMP™ {*}
 ­ 60 Mins
  Dara
Booty Blast
 ­ 30 Mins
  Eleanor
Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Shelli
Cycle Extreme {*}
 ­ 75 Mins
  Eleanor
Cycle
 ­ 60 Mins
  Maria P
8:15am           BODYCOMBAT™
 ­ 60 Mins
  Dara
 
8:30am   BODYCOMBAT™
 ­ 60 Mins
  Helen
  SANDBELL® TOTAL BODY BLAST
 ­ 45 Mins
  Mary
    BODYPUMP™ {*}
 ­ 60 Mins
  Eleanor
9:00am BODYPUMP™ {*}
 ­ 60 Mins
  Helen
Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Beatrice
U-JAM Fitness® {*}
 ­ 60 Mins
  Laine
Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Shelli
BODYPUMP™ {*}
 ­ 60 Mins
  Helen
   
9:15am     Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Dara
Barre-less Barre
 ­ 45 Mins
  Mary
  BODYPUMP™ {*}
 ­ 60 Mins
  Dara
 
9:30am Aqua
 ­ 60 Mins
  tbd...
Aqua
 ­ 60 Mins
  Gwen F.
GRIT™ Plyo
 ­ 30 Mins
  Helen
  Aqua
 ­ 60 Mins
  Gwen F.
Aqua
 ­ 60 Mins
  Gwen F.
Aqua
 ­ 60 Mins
  tbd...
BODYCOMBAT™
 ­ 60 Mins
  Maria
Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Shelli
10:00am Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Ashley
Turbo Kick®
 ­ 60 Mins
  Helen
HIGHX
 ­ 60 Mins
  Mary
Turbo Kick®
 ­ 60 Mins
  Ashley
Pilates Fusion
 ­ 60 Mins
  Lindsey
BODYCOMBAT™
 ­ 60 Mins
  Ashley
Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Beatrice
   
10:15am           Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Lena
Zumba®
 ­ 60 Mins
  Gabby
 
11:00am SilverSneakers® Classic
 ­ 60 Mins
  Brenda
Barre-less Barre
 ­ 60 Mins
  Mary
  SilverSneakers® Classic
 ­ 60 Mins
  Lindsey
     
11:15am           Yoga
 ­ 60 Mins
  Angel
 
12:00pm   Yoga
 ­ 60 Mins
  Dara
BODYPUMP™ {*}
 ­ 60 Mins
  Mary
Yoga
 ­ 60 Mins
  Kay
BODYPUMP™
 ­ 60 Mins
  Lindsey
   
4:30pm BODYPUMP™
 ­ 60 Mins
  Tim
Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Ashley
Zumba® {*}
 ­ 60 Mins
  Rakel
ATC - Athletic Training Club
 ­ 60 Mins
  Mary
BODYCOMBAT™
 ­ 30 Mins
  Mary
Zumba®
 ­ 60 Mins
  Bryttani
   
5:00pm     Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Seyka
GRIT™ Strength
 ­ 30 Mins
  Mary
     
5:30pm Straight Up Strength
 ­ 30 Mins
  Candice C.
Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Kristie
Booty Blast {*}
 ­ 30 Mins
  Mary
Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  MK
ATC - Athletic Training Club
 ­ 60 Mins
  Gwen
   
5:45pm   ATC - Athletic Training Club
 ­ 45 Mins
  Candice C.
  SANDBELL® CARDIO CIRCUIT
 ­ 45 Mins
  Maria
     
6:00pm Booty Blast
 ­ 30 Mins
  Dara
  BODYPUMP™ {*}
 ­ 60 Mins
  Candice C.
       
6:30pm Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Dara
Zumba® {*}
 ­ 60 Mins
  Joe C.
Aqua
 ­ 60 Mins
  Gwen F.
Ultimate Abs
 ­ 30 Mins
  Candice C.
Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  MK
Aqua
 ­ 60 Mins
  Gwen F.
BODYPUMP™ {*}
 ­ 60 Mins
  Maria
BODYPUMP™ {*}
 ­ 60 Mins
  Gwen
   
7:00pm   Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  KEVIN
Turbo Kick®
 ­ 60 Mins
  Jeane
Cycle {*}
 ­ 60 Mins
  Jenny A.
     
7:30pm SANDBELL® TOTAL BODY BLAST
 ­ 60 Mins
  Tanya O.
Booty Blast
 ­ 45 Mins
  Sara
  Zumba® {*}
 ­ 60 Mins
  Nef
     
All classes, times, and instructors subject to change and/or cancellation. Guest pass members may attend classes between the hours of 8 AM and 9 PM only. This class schedule can be found at www.24hourfitness.com.
Notes: {*} - *Space is limited; sign up at front desk required;