24 Hour Fitness Logo
Centennial Super Sport: 6830 E. County Line Rd.  Highlands Ranch, CO 80126  303-740-8898  [Print]
<< Previous Week Week of April 14, 2014 Next Week >>
 MON Apr-14TUE Apr-15WED Apr-16THU Apr-17FRI Apr-18SAT Apr-19SUN Apr-20
5:00am             Special Holiday Schedule
Happy Holiday
Come Join Us!
5:30am
30 Mins
Chalyce

Jenny
Cycle
Cycle Room
Susan C.

30 Mins
Chalyce
Cycle
Cycle Room
Paige
   
6:00am
30 Mins
Chalyce
  HIIT (High Intensity Interval Training)
Basketball Court
Kenna

30 Mins
Chalyce
     
7:30am           Yoga
Group X Team
 
8:00am           HIIT (High Intensity Interval Training)
Basketball Court
jaime
 
8:30am Step & Strength
Aray

Heeju

Ashley

Step
Tara
Cardio Mix
Aray

Elena

30 Mins
Jennifer Owens
9:00am         HIIT (High Intensity Interval Training)
Basketball Court
Kenna
Cycle
Cycle Room
Teresa

30 Mins
Jennifer Owens
Cycle
Cycle Room
Suzanne W.
9:30am
jaime

30 Mins
Heeju
Cycle
Cycle Room
Susan C.
Aqua
Pool
Kath Raff

Aray
Cycle
Cycle Room
Rhonda
Aqua
Pool
Kath Raff

Melissa O.

Elena
Step
Roxi
10:00am  
Jackie
  Yoga
Janel
     
10:30am SilverSneakers® Classic
jaime
  SilverSneakers® Classic
jaime
  Yoga
Cheryl L.
Belly Dance Core Conditioning
Shauna

Lorry
11:00am  
Gold
Micah
 
Gold
Micah
     
11:30am           Yoga
Shauna
 
12:00pm Yoga
Cheryl L.

Chalyce
Cycle
Cycle Room
Group X Team

Khara

Step
Jessica
   
4:30pm Cardio Mix
Roxi

Mary S.

Valerie
       
5:30pm
Janelle

Step
Tara
Step
Roxi

Melissa M
     
6:00pm Cycle
Cycle Room
wendy
HIIT (High Intensity Interval Training)
Basketball Court
Jess
Cycle
Cycle Room
Teresa
HIIT (High Intensity Interval Training)
Basketball Court
Jess
     
6:30pm
Cheryl Ed
Yoga
Kevan

Trent
Yoga
Brian
     
All classes, times, and instructors subject to change and/or cancellation. Guest pass members may attend classes between the hours of 8 AM and 9 PM only. This class schedule can be found at www.24hourfitness.com.
Every Aqua Zumba and Zumba Gold class is Endorsed by Silver&Fit®
Notes:   {esp} - Se habla espanol