24 Hour Fitness Logo
Nanuet Super Sport: 5205 Fashion Drive  Nanuet, NY 10954  845-501-4316  [Print]
<< Previous Week Week of September 29, 2014 Next Week >>
 MON Sep-29TUE Sep-30WED Oct-1THU Oct-2FRI Oct-3SAT Oct-4SUN Oct-5
5:30am Boot Camp
Angelica M.
  Boot Camp
Allan
  Boot Camp
Angelica M.
   
6:00am Cycle
Cycle Room
Allie
Cycle{*}
Cycle Room
Chad Dale
Cycle{*}
Cycle Room
Anthony
Cycle{*}
Cycle Room
Mike
Cycle{*}
Cycle Room
Janine
   
8:30am
Robin
Cycle{*}
Cycle Room
Angelica M.

30 Mins
Fanny
Cycle
Cycle Room
Sandy
Cycle{*}
Cycle Room
Mike
HIIT (High Intensity Interval Training)
Debbie

30 Mins
Tara
Cycle{*}
Cycle Room
Maryellen
Cycle{*}
Cycle Room
Phil
{*}
LeLe
Cycle{*}
Cycle Room
Pedro
Step & Strength
Angelica M.

30 Mins
Cheryl
Cycle{*}
Cycle Room
Maryellen
9:00am  
30 Mins
Fanny
 
30 Mins
Robin
    {$}
30 Mins
Cheryl
9:30am Cycle{*}
Cycle Room
Sandy
Strength Training
Robin
Aqua
Pool
Allie
Cycle{*}
Cycle Room
Fanny
Hip Hop
Darren

Gila
Cycle{*}
Cycle Room
Sandy
Cycle{*}
Cycle Room
Janine
HIIT (High Intensity Interval Training)
Robin
Aqua
Pool
Phil

Nilsa
Cycle{*}
Cycle Room
Maryellen
Aqua
Pool
Allie
Boot Camp
Angelica M.
Cycle{*}
Cycle Room
Debbie

Cheryl
Cycle
Cycle Room
Allie
10:30am
Dianelis
Pilates
siobhan

Tara
Pilates
siobhan
Yoga
Beverly

Dianelis

Kaitlyn
11:30am Aqua
Pool
Phil
Yoga
Elizabeth Ann
Senior Fitness
Phil
Yoga
Elizabeth Ann
Senior Fitness
Alice
  Pilates
Maura
Yoga
Bridget
12:30pm HIIT (High Intensity Interval Training){$}
30 Mins
Angela
Cycle{*}
Cycle Room
Phil

30 Mins
Angela
Cycle{*}
Cycle Room
seema

30 Mins
Angela
  Hip Hop
tbd...
1:00pm
30 Mins
Angela
 
30 Mins
Angela
 
30 Mins
Angela
   
4:30pm Step & Strength
Angelica M.

Nina

siobhan

LeLe
Boot Camp
Darren
   
5:30pm
Robin

Allan
HIIT (High Intensity Interval Training)
David Anthony

30 Mins
Cheryl

Maritza
   
6:00pm Aqua
Pool
David Anthony
Aqua
Pool
David Anthony

30 Mins
Allan
Aqua
Pool
Phil

30 Mins
Cheryl
Cycle{*}
Cycle Room
Janine
     
6:30pm
Allan
Cycle{*}
Cycle Room
Pedro

Allan
Cycle{*}
Cycle Room
Pedro

Maritza

Cheryl
Cycle{*}
Cycle Room
Anthony
Yoga
Beverly
   
7:30pm Cycle{*}
Cycle Room
Chad Dale

Kaitlyn
Yoga{*}
Bridget
Boot Camp
Darren
Cycle{*}
Cycle Room
Phil

Dianelis
     
8:30pm Yoga
Luke

Anna
         
All classes, times, and instructors subject to change and/or cancellation. Guest pass members may attend classes between the hours of 8 AM and 9 PM only. This class schedule can be found at www.24hourfitness.com.
Every Aqua Zumba and Zumba Gold class is Endorsed by Silver&Fit®
Notes: {$} - $10 min donation req. - RSVP @Eventbrite.com; {*} - Space is limited; sign up at front desk required;   {esp} - Se habla espanol