24 Hour Fitness Logo
Nanuet Super Sport: 5205 Fashion Drive  Nanuet, NY 10954  845-501-4316  [Print]
<< Previous Week Week of November 17, 2014 Next Week >>
GX Schedule Update for the Thanksgiving Holiday - Dear Members & Guests - Our Group X schedule will be modified from November 26th to 30th. Please check the schedule to see what classes are being offered. Have a wonderful and safe holiday!
 MON Nov-17TUE Nov-18WED Nov-19THU Nov-20FRI Nov-21SAT Nov-22SUN Nov-23
5:30am Boot Camp
Angelica M.
  Boot Camp
Allan
  Boot Camp
Angelica M.
   
6:00am Cycle
Cycle Room
Allie
Cycle{*}
Cycle Room
Chad Dale
Cycle{*}
Cycle Room
Anthony
Cycle{*}
Cycle Room
Mike
Cycle{*}
Cycle Room
Larry
   
8:30am logo
Debbie
Cycle{*}
Cycle Room
Angelica M.
logo
30 Mins
Fanny
Cycle
Cycle Room
Sandy
logo
Fanny
Cycle{*}
Cycle Room
Sandy
logo
30 Mins
Nilsa
Cycle{*}
Cycle Room
Maryellen
Cycle{*}
Cycle Room
Phil
logo{*}
LeLe
Cycle{*}
Cycle Room
Pedro
Step & Strength
Angelica M.
logo
30 Mins
Cheryl
Cycle{*}
Cycle Room
Maryellen
9:00am   logo
30 Mins
Fanny
  logo
30 Mins
Robin
    logo{$}
30 Mins
Cheryl
9:30am Cycle{*}
Cycle Room
Sandy
Strength Training
Robin
Aqua
Pool
Brendan
Cycle{*}
Cycle Room
Fanny
Hip Hop
Darren
logo
Fanny
Cycle{*}
Cycle Room
Sandy
Aqua
Pool
Brendan
Cycle{*}
Cycle Room
Janine
HIIT (High Intensity Interval Training)
Robin
Aqua
Pool
Phil
logo
Nilsa
Cycle{*}
Cycle Room
Maryellen
Aqua
Pool
Allie
Boot Camp
Angelica M.
Cycle{*}
Cycle Room
Debbie
logo
Cheryl
Cycle
Cycle Room
Allie
10:30am Power Yoga
1440 Mins
Angela
logo
Basketball Court
Dianelis
Pilates
siobhan
logo
30 Mins
Jen
Pilates
siobhan
Yoga
Beverly
logo
Dianelis
logo
Kaitlyn
11:00am     logo
30 Mins
Come Join Us!
       
11:30am Aqua
Pool
Phil
Senior Fitness
Phil
Yoga
Larry
Senior Fitness
Alice
  Pilates
Maura
Yoga
Bridget
12:30pm HIIT (High Intensity Interval Training){$}
30 Mins
Angela
logo
Aqua{*}
Pool
Phil
logo
30 Mins
Angela
Boot Camp{*}
seema
logo
30 Mins
Angela
   
1:00pm logo
30 Mins
Angela
  logo
30 Mins
Angela
  logo
30 Mins
Angela
   
4:30pm Step & Strength
Angelica M.
logo
Nina
logo
siobhan
logo
Anna
Boot Camp
Darren
   
5:30pm logo
Robin
logo
Allan
HIIT (High Intensity Interval Training)
David Anthony
logo
30 Mins
Cheryl
logo
Nick
   
6:00pm Aqua
Pool
David Anthony
Aqua
Pool
David Anthony
logo
30 Mins
Allan
Cycle{*}
Cycle Room
Larry
logo
Aqua
Pool
Phil
logo
30 Mins
Cheryl
Cycle{*}
Cycle Room
Debbie
     
6:30pm logo
Allan
Cycle{*}
Cycle Room
Pedro
logo
Allan
Cycle{*}
Cycle Room
Janine
logo
Maritza
logo
Cheryl
Cycle{*}
Cycle Room
Anthony
Yoga
Beverly
   
7:30pm Cycle{*}
Cycle Room
Chad Dale
logo
Kaitlyn
Yoga{*}
Bridget
Boot Camp
Darren
Cycle{*}
Cycle Room
Phil
logo
Dianelis
     
8:30pm Yoga
Luke
logo
Anna
         
All classes, times, and instructors subject to change and/or cancellation. Guest pass members may attend classes between the hours of 8 AM and 9 PM only. This class schedule can be found at www.24hourfitness.com.
Every Aqua Zumba and Zumba Gold class is Endorsed by Silver&Fit®
Notes: {$} - $10 min donation req. - RSVP @Eventbrite.com; {*} - Space is limited; sign up at front desk required;   {esp} - Se habla espanol