24 Hour Fitness Logo
Sunnyvale Super Sport: 762 Sunnyvale Saratoga Road  Sunnyvale, CA 94087  408-220-6588  [Print]
<< Previous Week Week of October 27, 2014 Next Week >>
Halloween Party Schedule - We are having a party on Friday, October 31st. Come dressed up and ready to work out, as we offer an exciting schedule for all.
 MON Oct-27TUE Oct-28WED Oct-29THU Oct-30FRI Oct-31SAT Nov-1SUN Nov-2
6:00am Boot Camp
Chris M
Cycle
Cycle Room
Erik
logo
Chandra
logo
Chris M
Cycle
Cycle Room
Matt
Cycle
Cycle Room
Tricia S
logo
Chandra
Cycle
Cycle Room
Tricia S
logo
Basketball Court
Chandra
   
8:00am           logo
Basketball Court
Derek
 
8:30am logo
30 Mins
Janet
Bollywood Dance
Jasneet
Cycle
Cycle Room
Tricia S
Yoga
Eme
logo
30 Mins
Orna
Step
christina
   
9:00am logo
30 Mins
Janet
    logo
30 Mins
Orna
  Cycle
Cycle Room
LizzieH
logo
Katrena
Cycle
Cycle Room
Marcia
Yoga
Michelle L
9:30am Cycle
Cycle Room
Janet
logo
Lavonne
logo
Donna
Cycle
Cycle Room
Brandy
Kickboxing
Terri T.
logo
Akiko
logo
Lu
   
10:00am             logo
Marylou
10:15am           logo
Yvonne W
 
10:30am logo
Armando
Pilates
Angie
logo
Akiko
Pilates
Angie
Boot Camp
Darren
Cycle
Cycle Room
Liz
 
11:00am             Cycle
Cycle Room
Jennifer F.
11:15am             logo
Maria
11:30am           logo
Janelle
 
12:00pm logo
30 Mins
Yvonne W
Cycle
Cycle Room
Nicole (Nic)
Cycle
Cycle Room
Angie
logo
Eileen
logo
30 Mins
Orna
Cycle
Cycle Room
Edna
Cycle
Cycle Room
Angie
logo
Lidia
logo
May
Cycle
Cycle Room
Yael
   
12:30pm logo
30 Mins
Yvonne W
  logo
30 Mins
Orna
    Yoga
Sonjia
 
4:00pm             Yoga
Jessica
4:30pm Cycle
Cycle Room
Jennifer
logo
May
logo
Delcy
logo
Kristi
Cycle
Cycle Room
Jack
logo
Delcy
     
5:30pm logo
Anu
logo
Brenda
Cycle
Cycle Room
Tricia S
logo
Don B
logo
May
Cycle
Cycle Room
Tricia S
     
6:30pm logo
Mariellen
Cycle
Tenia (TG)
logo
Akiko
Cycle
Andy
logo
Erik
logo
Kimi
     
7:30pm Yoga
Sonjia
Cycle
Cycle Room
Rosa
logo
Shirin C.
logo
Lidia
Cycle
Cycle Room
Jack
Yoga
Mary H
     
All classes, times, and instructors subject to change and/or cancellation. Guest pass members may attend classes between the hours of 8 AM and 9 PM only. This class schedule can be found at www.24hourfitness.com.
Every Aqua Zumba and Zumba Gold class is Endorsed by Silver&Fit®
Notes:   {esp} - Se habla espanol